Dyson Vassilias
Промо

1 x 63мм Овална ъглова четка със стандартна дръжка

Original price was: 28,95 лв..Current price is: 25,95 лв.. с вкл. ДДС

  • За всички видове бои, латексни, маслени, оцветители и лакове.
  • Със синтетична нишка.
  • Добре абсорбира и освобождава боята.
  • 50% по-голяма ефективност.
  • Удобна дървена дръжка от бук.
  • За гладко боядисване без ивици.
Категория:

Описание

1 х 2.5” Овална ъглова четка със стандартна дръжка

Представяме ви нашата висококачествена овална ъглова четка за рисуване с PBT синтетична нишка с дървена дръжка, незаменим инструмент както за професионалисти, така и за ентусиасти „направи си сам“. Прецизно проектирана да внесе прецизност и финес във всеки удар, тази четка осигурява гладко нанасяне без ивици, което ще оценят както начинаещи, така и експерти.

Основни функции:

1. Издръжлива дървена дръжка: Изработена от висококачествено дърво, дръжката е с ергономичен дизайн, за да пасне удобно в ръката, намалявайки умората при продължителна употреба. Дървесината е обработена, за да издържи на влага и разтворители, осигурявайки дълготрайност и постоянно захващане.

2. Усъвършенствани PBT синтетични влакна: За разлика от традиционните влакна, нашите усъвършенствани синтетични влакна от полибутилен терефталат (PBT) са специално проектирани да имитират най-добрите качества на естествените влакна. Предлагат отлично поемане и освобождаване на боята, осигурявайки равномерно разпределение без следи от косми.

3. Гъвкаво приложение: Независимо дали работите с акрилни бои на водна основа, бои на маслена основа или петна, тази четка осигурява изключителни резултати. Той е идеален за кантиране, рязане и дори по-широки приложения върху различни повърхности, включително дърво, мазилка и платно.

4. Безшевна втулка: Четката разполага с устойчива на ръжда втулка от неръждаема стомана, която здраво закрепва косъмчетата, осигурявайки минимално отделяне и поддържане на формата на четката дори след многократни употреби и измивания.

5. Лесно почистване: Тъй като са синтетични, PBT нишките са по-малко абсорбиращи от естествените косми, което прави почистването лесно. Те са устойчиви на износване и запазват острия си ръб с течение на времето, гарантирайки, че получавате постоянни резултати при всяка употреба.

Препоръки за употреба:

За най-добри резултати се уверете, че четката е старателно почистена след всяка употреба. Изсушете го хоризонтално, за да запази формата си. И го съхранявайте на хладно и сухо място.

Независимо дали докосвате любима мебел, създавате шедьовър върху платно или придавате на стените си свеж слой боя, нашата четка за рисуване със синтетична нишка PBT с дървена дръжка е идеалният спътник за всичките ви начинания за рисуване. Инвестирайте в качество от Bulgarprogress и вижте разликата сами.

×

Здравейте!

Започнете чат

× Пишете ни!

Последни публикации

четки за боядисване
Съвети за правилно използване на четки за боядисване

Изберете подходящите четки за боядисване! Използването на неправилната четка за боядисване не само ще загуби ценното ви време, но ще доведе и до катастрофални резултати. И обратно, ако имате подходящият инструмент, всеки етап от боядисването става лесен и вероятността за постигане на добър резултат се увеличава значително. Четките за боядисване с изкуствен или естествен косъм […]

Вижте повече
четка за боядисване
Как да изберем правилната четка за боядисване?

Нашите съвети при избор на четка за боядисване! Изборът на правилната четка за боядисване е важна стъпка за успешно завършване на ремонтни или артистични проекти. Качеството и видът на четката могат значително да повлияят на резултата от вашата работа. Кои са основните аспекти, които трябва да имате предвид при избора на четка? Тип четка В […]

Вижте повече
четка за боядисване на метал
Четки за боядисване метал

Четки за боядисване метал – какви са подходящи? Време ли е да освежите външния вид на вашата ограда, порта или гаражна врата? Най-добрите помощници по този въпрос ще бъдат качествените четки за боядисване с правилна форма и размер. Естествено и с добре подбран косъм. Има четки за боядисване в различни размери – от 12 мм […]

Вижте повече